Join Twitter || Join Telegram || Join YouTube || WhatsApp

Haryana One Time Registration Portal (OTR) HSSC CET Online Form

Haryana Staff Selection Commission (HSSC) has Inviting Online Application Form for the One Time Registration form. Those Candidates are interested in the Following Process of HSSC OTR CET Registration 2021 & complete the Required Eligibility Criteria Can read the Full Notification and Apply Online for Haryana One Time Registration.
 

Important Date

Apply Start : 12/01/2021
Last Date    : 31/05/2021 (Extended Date)
Admit Card : Notify Soon
Exam Date  : June 2021(tentative)
 

Application Fee

Gen : 500/-
EWS/SC/BC : 250/-
Pay Online Mode
 

Age Limit

Minimum Age: 18 Yrs
Maximum Age: 42 Yrs
For Upper Age Relaxation Available See Notification
 

HSSC CET OTR Eligibility

For Group C & D: The Candidate Who is Qualify 10th /12th/Graduation/PG can Apply (Fill the Form According to your Qualification)
This Registration is Valid For 3 years . 

Vacancy Details

Post Name Qualification
HSSC Group C /Group D Post 10th ,12th UG/PG/Diploma

 

HSSC CET One Time Registration Important Instruction

1. What is “One Time Registration” portal?
Ans: The One Time Registration is Web-based integrated workflow system, which helps job seeker by providing a platform to various jobs via one-time registration process under Haryana Staff Selection Commission. Visit https://onetimeregn.haryana.gov.in/
2. What is “Parivar Pehchan Patra”?
Ans: Parivar Pehchan Patra (PPP) ID is a verified and reliable data of all families inHaryana. PPP identifies each and every family in Haryana and keeps the basic data of the family, provided with the consent of the family, in a digital format. Each familywill be provided an eight-digit Family-Id. Visit https://meraparivar.haryana.gov.in/ formore information.
3. Whom to contact in case of any issue?
  Ans:     Contact: 1800 200 0023  or e-mail on helpdesk-hssc@hry.gov.in
4. Can I use any other option instead of mobile number to register myself on“One Time Registration” portal?
Ans: No, you can register only using active mobile number. You will receive an OTP onthe mentioned mobile number and the same number will be used for sending future notification to the registered candidates.
5. Which option I have to use being Haryana Domicile to register on “One Time Registration” Portal?
Ans :You can choose from the relevant option mentioned below:
i. Resident of Haryana (Domicile)
ii. Permanent Address in Haryana, but not resident (Domicile)
 

HSSC CET One Time Registration Important FQAs

 If I don’t remember my Parivan Pehan Patra ID, what other option I can use in order to fetch my details from PPP? In case you don’t remember your Parivar Pehchan Patra ID, you have to choose “Do
Ans: you have Parivar Pehchan Patra (PPP) ID?” as NO. Then you need to enter your Aadhar number in order to fetch your details from PPP.
. I have entered my valid Aadhar number as I don’t remember my PPP ID, but it’s showing as Invalid Aadhar number.
Ans :In such case you have to check whether your Aadhar number is updated in your PPP ID.
. I am having Haryana Domicile but I haven’t registered myself on PPP. Is there any option available for me to register on “One Time Registration”Portal?
Ans:No, being Haryana domicile you need to register yourself on PPP then only you canregister on One Time Registration” Portal.
. I don’t have Haryana Domicile; Can I also register myself on the “One TimeRegistration Portal”?
Ans:Yes, you can register yourself using Option under field Resident Details “No Permanent Address in Haryana”.
.Are there any age criteria for registering on “One Time Registration”Portal?
Ans:Yes, Candidate age should fall under 18-42 Yea

Important Link for Apply Online

Application online CLICK HERE
User Manual Step CLICK HERE
FQAs PDF CLICK HERE
Official website CLICK HERE

 

7407_6

7484_6
West Central Railway Trade Apprentice Online Form 2021
Admit Card, admit card railway wcr apprentice online form, Center Govt Jobs, eastern railway recruitment 2020 apply online, Govt Jobs, Jobs, Railway, railway (wcr apprentice online form 2021), railway apprentice 2021 salary, railway recruitment cell 2021, railway wcr apprentice Admit card, railway wcr apprentice form, railway wcr apprentice online, railway wcr apprentice online form 2021, railway wcr apprentice result, result railway wcr apprentice online form, Sarkari Naukri, sarkari result, sarkari results, sarkari results 2021, west central railway apprentice 2021, west central railway apprentice recruitment 2021, west central railway recruitment 2021 apply online, west central railway trade apprentice salary, western central railway recruitment 2021 notification, www.wcr.indianrailways.gov.in apprentice
7404_6
Bihar SHSB NHM Lab Technician Recruitment Online Form 2021
bihar shsb vacancy, Center Govt Jobs, Govt Jobs, Jobs, mp nhm lab technician vacancy, nhm lab technician salary, nhm lab technician vacancy 2021, nhm recruitment, rajya swasthya samiti bihar vacancy, shsb admit card, shsb admit card sarkari result, shsb anm result, shsb cho result, shsb lab technician result, up nhm lab technician salary, up nhm lab technician vacancy, up nhm lab technician vacancy 2021
7691_6
ARO Bareilly - Army Rally Online Form Date (Age Limit and Admit Card Exam)
Admit Card, alert free job, alert job free, Army, Army App, Army indian navy, Center Govt Jobs, free alert job, free job alert, Govt Jobs, Hamraaz Army App, hamraaz army app 2021, Indian Army, job free alert
7475_6
Delhi DSSSB TGT Teacher Recruitment 2021 Apply Online for 5807 Post 2021
admit card dsssb vacancy, apply for Dsssb online, apply for Dsssb online 2021, Can we apply for more than one post in Dsssb, Center Govt Jobs, Ctet compulsory for Dsssb, Does Dsssb vacancy comes every year, Dsssb 2021, dsssb admit card 2021, dsssb application form 2021, Dsssb date extended, Dsssb exam Cancelled 2021, Dsssb exam tough, Dsssb exam will held 2021, dsssb online form 2021, dsssb recruitment 2021 apply online, dsssb recruitment 2021 notification pdf, Dsssb salary, dsssb sarkari result 2021, dsssb upcoming vacancy 2021, dsssb vacancy 2021, dsssb vacancy 2021 notification, dsssb vacancy admit card, dsssb vacancy result, dsssb various post online form 2021, dsssb.delhi.gov.in 2021, dsssb.delhi.gov.in 2021 vacancy, eligible for Dsssb exam, Govt Jobs, prepare for Dsssb, result dsssb vacancy, Sarkari Naukri, sarkari results 2021, syllabus of Dsssb, the age limit for Dsssb, there negative marking in Dsssb PRT exam
7417_6
SSC GD Constable Recruitment Online Form 2021
Admit Card, admit card ssc gd, alert free job, alert job free, Center Govt Jobs, free job alert, Govt Jobs, job free alert, job ssc gd, Jobs, nokari ssc gd, Sarkari Naukri, sarkari result, sarkari results, ssc constable 2021 apply online, ssc gd 2021 vacancy, ssc gd admit card, ssc gd constable 2021 syllabus, ssc gd constable notification pdf, ssc gd constable recruitment 2021, ssc gd new vacancy, ssc gd online date, ssc gd qualification, ssc gd result, ssc gd salary, ssc gd syllabus, ssc login, ssc registration

Change Language

×
| | | | | | | |
Home » Nokri Vacancy
 
Fun2Ind.com